Innovatie Bouwproces en Techniek

print

Publicaties Promovendi Michiel Smits

20 maart 2019 door Innovatie Bouwproces en Techniek

Er is mooi nieuws te melden. Onze promovendi Michiel Smits heeft ons bericht dat vorige week zijn tweede journal artikel is gepubliceerd in: SMART and Sustainable Built Environment van Emerald publishers. Het artikel beschrijft het ontwerp van zijn promotieonderzoek en is dus de kapstok waar hij alles aan ophangt. Het artikel is te vinden via deze link.
 
Nog één artikel te gaan en dan mag hij gaan nadenken over het plannen van zijn verdediging! Dit artikel is overigens zo goed als rond dus het is een spannende tijd voor Michiel. Wij wensen hem veel succes. 

Michiel is medeorganisator van de African perspectives conferentie van 27-29 maart a.s. bij TU Delft. Hij zal hier de hoofdbevindingen van zijn onderzoek voor het eerst presenteren en is voorzitter van de sessie: rural building solutions.

Naast een aantal hele bijzondere sprekers heeft Michiel dialoogsessies met o.a. Christian Beninama (MASS Architects) en hebben we een workshop voor het maken van aardestenen. Voor meer informatie volg deze link .

Laatst bijgewerkt op 20 maart 2019.