Innovatie Bouwproces en Techniek

print

SPARK Lab gaat open!

27 januari 2016 door Expertisecentrum Technische Innovatie

Momenteel wordt er druk gewerkt aan het inrichten van het SPARK FabLab

Wat is het SPARK FabLab?
SPARK Fablab is een open digitale werkplaats waar makers, ontwerpers en creatievelingen aan de slag kunnen met diverse digitaal aangestuurde machines. Het idee is gestoeld op de internationale makersbeweging waar inmiddels zo’n 400 Fablabs wereldwijd in de afgelopen jaren opkwamen. SPARK Fablab creëert met haar Fablab doorbraken door ongebruikelijke verbindingen te maken tussen mensen uit diverse vakgebieden. SPARK Fablab doorbreekt hiermee vaste denkpatronen en stimuleert innovatie op het gebied van de gebouwde omgeving. SPARK Fablab doet dit door prototyping in te zetten als middel om sneller tot vernieuwende innovaties te komen.

Testen
Het lab kan getest worden op 28 januari, 1, 3 en 4 februari a.s. Het Lab zal deze dagen open zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Het is open inloop en je kunt gratis gebruik maken van de apparatuur (excl. materiaal). Bekijk hier welk apparatuur aanwezig is. 

Openingsborrel
Deze zal plaatsvinden op 4 februari aanstaande. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom, Tijdens deze borrel kunt u alle gemaakte objecten aanschouwen.

SPARK FabLab in gebruik
Vanaf 10 februari tot en met 29 februari is SPARK Lab open op maandagen, woensdagen en donderdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het is dan mogelijk om gratis gebruik te maken van flex werkplekken op het lab en alle apparatuur te gebruiken voor de halve prijs. Voor de prijslijst en meer informatie kunt u contact opnemen met Louis van den Heuvel. 

Louis van den Heuvel
SPARK Fablab Manager
E-mail: louis@sparkcampus.nl
Telefoon: 06-16431401

Laatst bijgewerkt op 27 januari 2016.